Weerstand

Bergamot Reggio

Een frisse geur die ontspannend en opwekkend werkt. De olie is ook te gebruiken voor diverse huidklachten.

Psychisch: Bergamot olie werkt ontspannend en geeft mentale kracht. Als je uit balans bent, geeft Bergamot olie je kracht om de stabiliteit weer terug te vinden. Deze olie laat je de zonnige kanten van het leven weer zien. Je hartchakra opent zich wanneer deze door verdriet is gesloten. Bij vermoeidheid werkt de olie opwekkend en opbeurend.

Lichamelijk: Bergamot olie werkt desinfecterend en antiviraal. Het werkt onder andere goed tegen het herpeszoster virus, het virus dat een koortslip veroorzaakt. Wanneer je last hebt van eczeem, steenpuisten, littekens of slecht helende wonden is bergamot een fijne olie om je te ondersteunen.

Let op! Bergamot is een citrus olie en zeer fotosensibel, wat inhoud dat het pigment in de huid sterk reageert zodra het in de zon komt. Hierdoor ontstaan er pigmentvlekken die niet meer weg gaan. Het kan zelfs verbranding veroorzaken.

Wanneer je deze olie op de huid wil gebruiken is het altijd verstandig dit eerst voorzichtig te testen. Deze olie kan bij overgevoeligheid huidirritatie veroorzaken.

Prijs € 11,95

Meer info volgt!

Grove Den

Deze fris geurende olie werkt ondersteunend bij luchtwegaandoeningen. Het werkt slijmoplossend en antibacterieel, waardoor het een fijne olie is tijdens griep en verkoudheid. Bij een verstopte neus is dit een heerlijke olie voor in je stoomwater.

Grove Den werkt pijnstillend bij gewrichtsaandoeningen, zoals jicht en artritis. Daarnaast breng deze olie rust bij rusteloosheid en overprikkeling.

Deze olie heeft tevens een insect werende geur en houdt muggen en vliegen weg. Dus ook fijn om 's zomers in je diffuser op je slaapkamer te gebruiken.

Let op! Deze olie kan bij overgevoeligheid allergische reacties veroorzaken.

Prijs € 7,95 10 ml

Meer info volgt!