Energetische reiniging

Clean Energy

Een fijne spray om iedere ruimte in je huis, kantoor of praktijk energetisch mee te reinigen en te ontdoen van oude of negatieve energieën.

Daarnaast kun je met de Clean Energy je aura en kristallen reinigen.

Ingrediënten: Jeneverbes-Bes, Salie, Rozemarijn, Latschenkiefer en Siberische Den. Op basis van natuurlijke Alcohol 96%.

Prijs € 19,95

HSP Cleansing

Hooggevoelige of hoogsensitieve mensen zijn vaak gevoelig voor prikkels, emoties en energieën van buitenaf. Hierdoor zet jouw eigen energie zich vast en reageer je op negatieve emoties die niet van jou zijn. Doordat je (vaak onbewust) zoveel prikkels oppikt gedurende de dag, kan dit je veel energie kosten.

Deze spray maakt je aura schoon en wast alle indrukken van de dag van je af. Alle emoties en energieën die niet van jou zijn worden losgekoppeld

Ingrediënten: Grove Den, Zilverspar, Nardus, Hysop, Roos 10%, Lavendin, Citroenmunt, Dille, Geranium.

Prijs € 17,95 spray 50 ml

Bergkristal 

De heerlijke frisse geur van Bergkristal zorgt voor een opfrissing van het aura en brengt jouw energie weer in balans. Ook na bijvoorbeeld een zwaar gesprek of een drukke dag op het werk is het een hele fijne geur om terug bij jezelf te komen, jouw energie weer bij jezelf terug te halen. Deze geurfrequentie is ook nog eens fijn voor je concentratie vermogen. Gebruik de auraspray op het moment dat je daar behoefte aan hebt. 

Verdamp de Essence in een difusser of spray je aura schoon met de auraspray.

IngrediëntenRozemarijn, Kamfer, chempaka, Lavendel, Kruidnagel, Patchouli 

Prijs spray en olie € 17,95

Salie Spray

Salie olie staat bekend om de sterke energetische reinigende werking. 

De spray bestaat uit 100% natuurzuivere salie olie van een heerlijke lichte kwaliteit verwerkt in een natuurlijke alcohol. 

Deze spray is speciaal bedoeld voor het reinigen van ruimtes, maar ook voor je aura. 

Het verschil tussen Salie olie spray en de Clean Energy spray.

Vaak wordt er gevraagd wat nu het verschil is tussen de spray met Salie olie en de Clean Energy. 

De werking, het reinigen van de ruimte en aura, gebeurt bij de Clean Energy op een  hoger niveau. 

De Salie spray heeft juist weer een diep reinigende werking in ruimtes waar de energie niet zuiver of heel zwaar aanvoelt. 

Het is ook een kwestie van smaak. Als je graag salie brandt maar je wilt niet met de rokerige nageur zitten, dan is deze spray met salie olie een fijne vervanging.

Je kunt de sprays ook samen gebruiken, door de ruimte eerste grondig met de Salie spray te reinigen en daarna met de Clean Energy. Je voelt echt meteen een positief verschil in de ruimte. Deze zal lichter en fijner aanvoelen. 

 Prijs spray 100 ml € 19,95


Palo Santo

Het heilighout uit Zuid Amerika"

Het "heilige hout" is van oudsher bekend om zijn reinigende eigenschappen en wordt veel gebruikt bij Sjamanistische rituelen. Palo Santo is hout dat komt uit de oerwouden van Zuid Amerika en wordt gebruikt om heilige rituelen te ondersteunen. Het hout wordt dan aangestoken en veroorzaakt smeulende rook. De stokjes zijn tegenwoordig makkelijk verkrijgbaar, maar worden niet door iedereen gewaardeerd. 

Als je toch gebruik wilt maken van de reinigende eigenschappen van het "heilig hout" en je wilt niet met een huis vol rook wilt zitten, is de Palo Santo spray een goede vervanger. 

Ingrediënten: Palo Santo etherische olie (natuurzuiver) en natuurlijke Alcohol.

Spray naar behoeft door de ruimte of over je heen. 

Prijs spray 100 ml € 19,95