Baarmoederhealing ~ Rite of the Womb

Als vrouw draag je bewust of onbewust vaak pijn en verdriet van je moeder, grootmoeders en overgrootmoeders met je mee. Het kan ook zijn dat je zelf iets hebt meegemaakt, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Een baarmoederhealing kan je helpen weer in je kracht te komen en deze emoties los te laten.

De Rite of the Womb ofwel de Rite van de Baarmoeder is een sjamanistisch ritueel: de 13e initiatie uit de Munay-Ki rites. Munay-Ki betekent 'wees zoals je bent' of 'ik hou van jou' vanuit de universele liefdesenergie. De Oorsprong ligt in Peru, bij de afstammelingen van de Inca-sjamanen. Heel bijzonder en krachtig.Het getal 13 staat voor de 13 manen van een jaar, die verbonden zijn met de 13 maandstonden van de vrouw.

Er bestaat een lijn van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van lijden. De Rite van de Baarmoeder wordt nu gedeeld om door te geven. Een prachtige inwijding voor deze tijd. 

Dit oeroude vrouwenritueel van heling en bevrijding herinnert ons aan deze essentiële waarheid:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn op te slaan

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven

De rite of the womb ofwel de Rite van de Baarmoeder is een krachtige inwijding en baarmoederhealing die, in alle liefde en zachtheid, jouw moederschoot van creatie in ontspannen staat en natuurlijke balans brengt, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stijgen en je vrouwelijke kracht zal toenemen.

Tijdens deze baarmoederhealing kun je in alle veiligheid contact maken met pijn, emotie, verdriet en trauma die is opgeslagen in jouw (energetische) baarmoeder.

Want jouw baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. Jouw baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Tijdens deze Baarmoederhealing ~ Rite of the Womb ontvang je ook een activatie van jouw 3 vrouwelijke centra voor een nog krachtigere energie transmissie.

Liefdevolle investering € 99,99 inclusief een rozenkwarts edelsteen