Loslaten

Loslaten

"Probeer het los te laten" hoor je regelmatig van mensen om je heen wanneer je ergens in vast loopt.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, vooral als je midden in een pijnlijk proces zit. 

Toch is het loslaten vaak wel de sleutel van positieve groei. Er zijn zo veel technieken die je kunnen helpen met het loslaten van personen, situaties of pijnlijke momenten in je leven. Ga ermee aan de slag en gebruik deze geurfrequentie om je te ondersteunen.

Ingrediënten: Cananga, Lavendin, Mirre, Wintergreen, Peper, Kruidnagel, Cirtonella, Geranium en Bergamot
Kristallen: Sneeuwvlok Obsidiaan en Bergkristal

Prijs olie € 17,95 

Zelfvertrouwen

Deze geurfrequentie helpt je om je zelfvertrouwen op te bouwen en ondersteunt en sterkt je in het nemen van stappen.

Eer lopen veel mensen rond met een gebrek aan zelfvertrouwen. Dit kan veel verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door een gebeurtenis uit je jeugd, pestgedrag, faalangst etc. Deze geurfrequentie helpt je om oud zeer te verwerken. 

Zelfvertrouwen etherische olie ondersteunt en maakt sterk en dapper. 

Ingrediënten: Den Grove, Latschenkiefer, Lavendel, Vetiver, Dragon, Citroen en Bergamot.
Kristallen: Tijgeroog.

Prijs olie en spray € 17,95 

Relieve

Wanneer je in een periode van een Burn Out zit zijn er vaak veel dingen die in je hoofd spelen en kun je deze maar moeilijk loslaten. Relieve etherische olie kan je hierbij ondersteunen en ontkrampt lichaam en geest.

"Je moet het loslaten" is lastig wanneer je in een Burn Out zit of net op het randje. De spanning en onrust in je lichaam en geest is vaak al zo hoog, dat loslaten niet makkelijk is.

Relieve etherische olie zorgt voor een zachte gronding, waardoor je energie op een milde manier naar je buik zakt, waar het centrum van jouw energie ligt. Door op deze plek te komen voel je je veiliger, kun je beter ontspannen en fijner tot rust komen. Er ontstaat een letterlijke zucht van verlichting, waardoor je langzaam maar zeker alles beter kunt loslaten. De stress en spanningen, de drukken en energetische belastingen vloeien naar beneden. De energie ophoping verdwijnt langzaam uit het bovenste gedeelte van je lichaam (je hoofd en borst) en je voelt je een stuk lichter en opgelaten.

Je kunt deze olie op ieder moment van de dag gebruiken om opgebouwde spanningen los te laten.

Deze olie is ook heel fijn als je geen burn out hebt. Dan kun je de olie gebruiken om op een milde manier je energiesysteem te ontlasten van stressvolle momenten of dagen.

Ingrediënten: Geranium, Lavendin Ardèche, Groene Citroen, Ylang Ylang, Kaneel en Kruizemunt. Kristallen: Mosagaat, Ametrien, Aragoniet. Remedies: Loslaten, Sacraal en Overgave.

Prijs € 17,95