Burn Out

Als je te lang last hebt van stress en je lijf kan zich niet meer herstellen, kun je een burn out krijgen. 

Je 'reserves' zijn dan op en je lichaam en geest zijn uitgeput.

Er zijn een aantal fijne oliën die je in dit proces kunnen ondersteunen.

Good Night

Deze olie is speciaal gemaakt om beter te slapen als je last hebt van onrustige gedachten of moeite hebt om in slaap te komen.
Vooral tijdens een burn-out kun je last hebben van een onrustig gevoel en een druk hoofd, waardoor je moeilijk in slaap komt. Deze geurfrequentie zorgt ervoor dat je je beter kunt overgeven aan de slaap en meer in je lichaam zakt.
Ook als je geen burn-out hebt is dit een hele fijne olie om lekker mee in slaap te vallen.

Ingrediënten: Lavendel, Anijs, Mandarijn, Rozenhout, Ylang Ylang, Eucapyptus Radiata, Valeriaan, Melisse officinalis, Kamille Rooms. Kristallen: Versteend hout, Tijgerijzer, Heliotroop, Aragoniet, Kianiet. Remedies: Earthstar, Bescherming, Chakra balans.

Prijs € 16,95 olie 10 ml of spray 50 ml

Relieve

Wanneer je in een periode van een Burn Out zit zijn er vaak veel dingen die in je hoofd spelen en kun je deze maar moeilijk loslaten. Relieve etherische olie kan je hierbij ondersteunen en ontkrampt lichaam en geest.

"Je moet het loslaten" is lastig wanneer je in een Burn Out zit of net op het randje. De spanning en onrust in je lichaam en geest is vaak al zo hoog, dat loslaten niet makkelijk is.

Relieve etherische olie zorgt voor een zachte gronding, waardoor je energie op een milde manier naar je buik zakt, waar het centrum van jouw energie ligt. Door op deze plek te komen voel je je veiliger, kun je beter ontspannen en fijner tot rust komen. Er ontstaat een letterlijke zucht van verlichting, waardoor je langzaam maar zeker alles beter kunt loslaten. De stress en spanningen, de drukken en energetische belastingen vloeien naar beneden. De energie ophoping verdwijnt langzaam uit het bovenste gedeelte van je lichaam (je hoofd en borst) en je voelt je een stuk lichter en opgelaten.

Je kunt deze olie op ieder moment van de dag gebruiken om opgebouwde spanningen los te laten.

Deze olie is ook heel fijn als je geen burn out hebt. Dan kun je de olie gebruiken om op een milde manier je energiesysteem te ontlasten van stressvolle momenten of dagen.

Ingrediënten: Geranium, Lavendin Ardèche, Groene Citroen, Ylang Ylang, Kaneel en Kruizemunt. Kristallen: Mosagaat, Ametrien, Aragoniet. Remedies: Loslaten, Sacraal en Overgave.

Prijs € 16,95