Angst

Faalangst etherische olie en spray

Deze olie is speciaal gemaakt voor iedereen die last heeft van zenuwen tijdens de momenten dat ze moeten presteren. Fijn om te gebruiken bij bijvoorbeeld toetsen, examens, rijexamen of spreken in het openbaar. Deze olie is opgebouwd uit verschillende etherische oliën die jouw zenuwstelsel kalmeren en ervoor zorgen dat je de rust weer vindt.

Gebruik deze olie een paar dagen voor het spannende moment en ook tijdens de dag zelf. De oliën kalmeren je en geven vertrouwen. Gebruik deze olie in een diffuser of meng het met een basisolie en masseer je voeten ermee.

Gebruik de spray naar behoefte en begin een paar weken van te voren met behandelen.

Ingrediënten: Basilicum, Bergamot Reggio, Geranium, Kamille rooms, Lavendel, Neroli, Sandelhout-West en Wierook. Kristallen: Zwarte Toermalijn.

Prijs € 16,95 olie of spray

Monstertjes Spray

Een fijne spray voor kinderen die last hebben van angsten in de nacht. De spray verjaagt monsters en zorgt voor een fijne en rustige nacht.

Je kunt er bijvoorbeeld samen met je kindje een ritueel van maken wanneer je kindje niet durft te slapen, omdat hij of zij enge monsters ziet en hoort. Ga samen op jacht naar monsters en spray door de slaapkamer van je kindje. Of vertel een verhaaltje voor het slapen gaan, waarin jouw kind de hoofdrol speelt en een echte held is, omdat hij of zij met de toverspray alle enge monsters kan wegjagen.

Ingrediënten: Mandarijn, Ylang Ylang, Sinaasappel.

De Mandarijn en de Ylang Ylang zorgen ervoor dat de angst wordt verminderd en geven een positief gevoel, Sinaasappel zorgt voor meer ontspanning.

Geschikt als roomspray voor kinderen vanaf 2 jaar oud.

Prijs € 16,95 Spray 50 ml