Mijn naam is Sandra, getrouwd met mijn grote liefde Eddy, moeder en bonusmoeder en baasje van 2 enthousiaste labradors en 4 knuffelkatten. Ik hou van wandelen in de natuur met mijn honden, lezen, yoga, mediteren en kan enorm genieten van een gezellige kop koffie of thee met mijn lieve vriendinnen.

Ik heb een fijne praktijk in Lochem, waar ik als Holistisch Energetisch Trauma Therapeut en Bewustwordingscoach energie behandelingen op maat geef, speciaal gericht op vrouwen, ter ondersteuning bij stress, trauma of andere klachten.

Ook ben ik regelmatig te vinden als wandelcoach in de bossen van Lochem en faciliteer ik maandelijks liefdevolle en verbindende cacao ceremonie vrouwencirkels.

Naast mijn praktijk heb ik een online winkel met edelstenen, natuurzuivere etherische oliën en meer.

Van jongs af aan ben ik al dol op edelstenen. Eerst omdat ik ze gewoon mooi vond en later ook vanwege de prachtige ondersteunende werking. Een aantal jaren later kwam ik in aanraking met de etherische oliën van De Groene Linde en ben nog steeds onder de indruk van de bijzondere helende werking en de fijne geur.

Alle edelstenen en mineralen zijn per stuk en met liefde en aandacht door mij uitgezocht. De oliën die ik verkoop heb ik zelf uitgetest, zodat ik een goed en passend advies kan geven.

Ik word erg blij wanneer ik iemand kan helpen meer rust, ontspanning en balans te vinden met een sessie, ceremonie, een luisterend oor en de kracht van edelstenen en etherische oliën.