Het gezicht achter Puur San

Ik ben Sandra, getrouwd met mijn grote liefde Eddy, (bonus)moeder van 5 geweldige kinderen en baasje van 2 blije labradors en 4 knuffelkatten.

Ik heb een fijne praktijk in Lochem, waar ik als Holistisch Energetisch Therapeut energie behandelingen geef, speciaal gericht op vrouwen, ter ondersteuning bij stress of andere klachten.

Ik maak hierbij gebruik van verschillende technieken zoals o.a. lichaamswerk, Reiki, Quantum Touch, EFT, ademwerk, klanken, edelstenen en etherische oliën. 

Ook ben ik regelmatig te vinden als wandelcoach in de bossen van Lochem.

Naast mijn praktijk heb ik een online winkel met edelstenen, natuurzuivere etherische oliën van De Groene Linde, diffusers en zoutlampen.

Van jongs af aan ben ik al dol op edelstenen. Eerst omdat ik ze gewoon mooi vond en later ook vanwege de fijne werking. Een aantal jaren later kwam ik in aanraking met de oliën van De Groene Linde en ben nog steeds onder de indruk van de bijzondere helende werking en de fijne geur

Alle edelstenen en mineralen zijn per stuk en met liefde en aandacht door mij uitgezocht. De oliën die ik verkoop heb ik zelf uitgetest, zodat ik mijn klanten een goed en passend advies kan geven.

Al mijn producten zijn op afspraak af te halen in Lochem en daarbij geef ik, wanneer je daar behoefte aan hebt, graag een persoonlijk advies.

Ik word erg blij wanneer ik iemand kan helpen meer rust, ontspanning en balans te vinden met een energetische behandeling, een luisterend oor en de kracht van edelstenen en etherische oliën.