Het gezicht achter Puur San

Ik ben Sandra Fleming, woonachtig in Lochem, getrouwd met mijn grote liefde Eddy (mijn steun en toeverlaat en hulp achter de schermen), (bonus)moeder van 5 geweldige kinderen en baasje van 2 blije labradors en 4 knuffelkatten.

Van jongs af aan ben ik al dol op edelstenen. Eerst omdat ik ze gewoon mooi vond en later ook vanwege de fijne werking. Jaren later kwam ik in aanraking met de oliën van De Groene Linde en was en ben nog steeds onder de indruk van de bijzondere werking en de fijne geuren.

In 2022 ben ik daarom mijn hart en passie gaan volgen en begonnen met mijn eigen online winkeltje "Puur San" met edelstenen en natuurzuivere etherische oliën van De Groene Linde.

Alle edelstenen en mineralen zijn per stuk en met liefde en aandacht door mij uitgezocht. Alle oliën die ik verkoop heb ik zelf uitgetest, zodat ik mijn klanten een goed en passend advies kan geven.

Ik word erg blij wanneer ik jong en oud kan helpen meer rust en balans te vinden met de kracht van edelstenen en etherische oliën.

Inmiddels zijn er steeds meer mooie producten bijgekomen, zoals diffusers, zoutlampen en een eigen edelstenen armbandenlijn.

Al mijn producten zijn op afspraak af te halen in Lochem en daarbij geef ik, indien gewenst, graag een persoonlijk advies.

Naast mijn passie voor edelstenen en oliën heb ik een eigen social media marketing bureau, waar ik met veel plezier content schrijf voor ondernemers in en rondom Lochem.

Een mooie combinatie waar ik veel energie uit haal.