Calciet

Calciet Blauw: Werkt kalmerend en ontspannend, beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie vanuit het hart. Een fijne milde steen als je gevoelig en emotioneel bent.

Calciet Honing:  Een warme, verzachtende en tegelijk krachtige steen die kan helpen met het loslaten van emoties en het verzachten van oude pijn. Deze steen zorgt voor een positieve levenshouding en laat je vertrouwen op je eigen gevoel en beschermt je gevoel in moeilijke tijden.

Calciet Oranje:  Deze sterk werkende steen heeft een mooie zachte uitstraling en werkt als een zonnetje door de uitstralende warmte. Oranje Calciet maakt blij en kan in een ruimte negativiteit ombuigen tot een vrolijke positieve sfeer. Oranje Calciet heelt oude wonden, kan mensen met verdriet weer levensvreugde en positiviteit laten ervaren, geeft eigenwaarde en versterkt creativiteit. 

Calciet Kwarts Geode: stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Deze kwarts Geode kan negatieve energie uit een ruimte absorberen en is fijn om kleine stenen in op te laden. Leg de steen 24 uur in de geode.  


Blauwe Calciet meerdere op voorraad vanaf klein €10,00  groot € 31,50

Honing Calciet vanaf € 4,00

Oranje Calciet vanaf € 3,00

Calciet Kwarts Geode € 24,95