Cacao ceremonie vrouwencirkel

Ik faciliteer maandelijks liefdevolle en verbindende nieuwe  maan cacao ceremonies in mijn sfeervolle woonkamer in Lochem met een groep mooie vrouwen.

De nieuwe maan is een goed moment om vooruit te kijken, plannen te maken en wensen uit te nodigen in je leven.

Tijdens een cacao ceremonie beleef je samen met een klein groepje gelijkgestemde vrouwen een mooie avond, waarbij verbinding en jouw hart centraal staan.

We gaan landen in ons lichaam, door het drinken van cacao, mooie muziek, inzichtkaarten, intenties, ademwerk, meditatie, klanken en een Reiki healing, waardoor je vastzittende emoties mag loslaten en je levensenergie weer gaat stromen. Je gaat ervaren dat jij er helemaal mag zijn.

Na een cacao ceremonie voel je je ontspannen, opgeladen en meer in balans.

Cacao wordt door de oude Maya's en Azteken al duizenden jaren gebruikt om innerlijk te ontwaken en creativiteit te laten stromen. Inheemse culturen gebruikten cacao in de vorm van heilige drank bij ceremonies. De cacaoplant werd door de eeuwenoude Maya's en Azteken beschouwd als een 'heilige boom' en als 'Food of the Gods'.

Kakaw is een vrouwelijke spirit met een krachtige wijze en zachte energie, die je op een hele subtiele en liefdevolle manier laat voelen wat er in je hart afspeelt.

Tijdens een cacao ceremonie wordt pure cacao gedronken om verbinding te maken met je hart, liefdevolle energie te voelen en contact te maken met je intuïtie en je innerlijke wijsheid.

Cacao kan je helpen meer kalmte en rust in je hoofd te voelen en je creativiteit te bevorderen.

In cacao zit de stof tryptofaan die ervoor zorgt dat je serotoninegehalte een boost krijgt, waardoor je je blijer en gelukkiger voelt.

Rauwe cacao bevat ook veel antioxidanten en mineralen zoals ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen zorgen ervoor dat je lichaam gezond blijft en de antioxidanten geven je immuunsysteem een boost.

Je bent van harte welkom om een keer aan te sluiten. De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om ca. 22.00 uur.

Opgeven of meer informatie kan via het Contactformulier!

Liefs Sandra 🤎