Seizoensproducten

Hooikoorts set

Deze combinatie van etherische oliën Pepermunt, Citroen en Lavendel staat bekend als het 'Gouden Pollen Trio' en geeft verlichting bij hooikoorts klachten. 

Heel fijn in een diffuser bij allergische reacties zoals betraande ogen en snotteren. Doe van iedere olie 3 druppels in een diffuser en je merkt meteen een verschil.

  • Pepermunt geeft verlichting bij een verstopte neus.
  • Citroen werkt ondersteunend bij het aanmaken van antistoffen.
  • Lavendel werkt ontspannend en verlicht bij hoofdpijn.
  • de Allergy Control is een neusinhaler, die ondersteunt bij allergische reacties aan ogen en luchtwegen. Deze inhaler bevat Pepermunt, Rozemarijn, Wintergreen, Lavendel. Altasceder, Cypres, Citroen. Je kunt deze inhaler zo vaak gebruiken als nodig.

Setprijs € 32,50

Losse inhalor € 5,95

Teek Away spray en roller

Van maart tot en met oktober zijn er veel teken. Wees dus extra alert en bescherm jezelf goed!

De Teek Away spray kun je helemaal om je heen sprayen. De geur komt op je kleding terecht en je wordt hierdoor goed beschermd. 

De spray is ook heel geschikt voor honden

Spray wat op je handen en wrijf er vervolgens je hond mee in. Let er wel op dat je uit de buurt van ogen en geslachtsorganen blijft.

De Teek Away roller kun je aanbrengen op nek, benen, armen en eventueel langs de haargrens van je voorhoofd en rond je oren. Let op dat de olie niet in je ogen komt.

Ingrediënten: Pepermunt, Atlas Ceder, Patchouli en Ylang Ylang

Prijs: Spray 100 ml €15,95/Roller €12,95

Groene Muskiet

Hou muggen op een natuurlijke manier of afstand met de Groene Muskiet olie!

De Groene Muskiet is opgebouwd uit diverse etherische oliën, die muggen (en zelfs vliegen) op afstand houden.

Onmisbaar voor de zomer!  De olie is fijn te gebruiken buiten in een (draadloze) diffuser tijdens een zomerse avond of voor het slapen gaan. De roller kun je over je huid rollen waar nodig en de spray kun je over je heen sprayen of in de slaapkamer gebruiken als roomspray.

Let op! Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Ingrediënten: Lemongrass, Vetiver, Tea Tree, Kruidnagel, Eucalyptus, Bulgaarse Lavendel en Lavendel Mont Blanc.

Prijs spray en olie € 13,95, roller € 12,95

Itsy Bitsy 

Ben je nou toch gestoken en heb je last van een jeukende bult? Dan is de Itsy Bitsy roll-on een heerlijke roller die prikkende beten van insecten verzacht en vermindert.

Daarnaast kun je de Itsy Bitsy ook gebruiken om jeuk te verminderen die veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld brandnetels, coniferen of kwallen.

Deze roller bestaat uit Calendula olie, Kamille olie en allerlei kalmerende en pijn reducerende etherische oliën, zoals: Lavendel, Kamille, Rozemarijn, Eucalyptus en Tea tree.

Je kunt de roller zo vaak gebruiken als nodig is.

Let op! Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Prijs  € 12,95

Groene Muskiet junior ( vanaf 6 maanden)

Speciaal voor kindjes vanaf 6 maanden om alle vervelende muggen op afstand te houden!

De Groene Muskiet is een heel fijn product om muggen en andere prikbeesten te weren. Deze olie houdt muggen en ook vliegen weg. In de Junior Groene Muskiet zijn alleen maar etherische oliën gebruikt die je veilig kunt gebruiken bij jouw kinderen. In de spray is geen alcohol verwerkt, waardoor je deze ook met een gerust hart op de huid mag gebruiken van jouw kleintje.

Onmisbaar voor de zomer! De olie is fijn te gebruiken in een (draadloze) diffuser in de slaapkamer van je kindje. De roller kun je over de huid rollen waar nodig en de spray kun je gebruiken als roomspray of om even lekker in de gordijnen mee te sprayen.

Ingrediënten: Citronella, Cederhout, Geranium en Tea Tree.

Prijs spray en olie € 13,95, roller € 12,95

Itsy Bitsy Junior (vanaf 6 maanden)

Speciaal voor de kleintjes: tegen die vervelende jeuk van prikbeestjes

Heerlijk dat zomerse weer! Alleen zo jammer van al die muggen en andere prikbeesten! Maar ook kwallen en brandnetels zorgen voor behoorlijk wat jeuk! De Itsy Bitsy roller zorgt ervoor dat de jeuk verdwijnt en de huid kalmeert. Handig in je tas en direct op de huid te gebruiken.

Ingredienten: Kamille Rooms 10%, Citroen, Tea Tree, Lavendel, Kamille Maceraat, Calendula Maceraat

Hoe te gebruiken: Gebruik de roller zo snel mogelijk na het prikken op de jeukende plek of bult. De basis oliën Kamille en Calendula zorgen voor een kalmerende werking en door de etherische oliën zal de jeuk snel minder worden. Herhaal het aanbrengen meerdere keren per dag tot de jeuk helemaal verdwenen is.

Prijs € 12,95

Happy Travel

Als je last hebt van reisziekte. Heerlijk voor kinderen die achterin zitten en misselijk worden. 

Happy Travel is een verfrissende roll-on die verlichting geeft tijdens het reizen en reisziekte. De gember olie die er in zit gaat misselijkheid tegen.

Gebruik de roller preventief, het liefst een dag van te voren beginnen.

Rol de inhoud op de maagstreek, keelgebied, de slapen en achter in de nek. Je kunt evt. ook wat in je handen rollen, je handen voor je gezicht houden en diep in ademen

Ingredienten: Jojoba olie, Kruizemunt, Gember, Mentha Avensis, Pepermunt en Menthol kristallen. 

Prijs € 12,95 (nog 1 op voorraad)

Refreshing Summer Spray

Prijs € 13,95