Lekker Slapen

Good Night 

Deze geurfrequentie is bedoeld om lekker te slapen. Om je onrustige gedachten en angst om te gaan slapen te stoppen. Je kunt je beter overgeven aan slaap omdat alle ingrediënten van deze geurfrequentie bedoeld zijn om je in je centrum te krijgen. Daar ga je met je energie naar toe, naar je onderbuik. Daar is de rust en kun je je overgeven aan slaap. 

Vooral tijdens een burn-out kun je last hebben van een onrustig gevoel en een druk hoofd, waardoor je moeilijk in slaap komt. 

Ook als je geen burn-out hebt is dit een hele fijne olie om lekker mee in slaap te vallen.

Ingrediënten: Lavendel, Anijs, Mandarijn, Rozenhout, Ylang Ylang, Eucapyptus Radiata, Valeriaan, Melisse officinalis, Kamille Rooms. Kristallen: Versteend hout, Tijgerijzer, Heliotroop, Aragoniet, Kianiet. Remedies: Earthstar, Bescherming

Prijs € 17,95 olie 10 ml of spray 50 ml

Bedtime Smudge

Een heerlijke geurfrequentie die reinigt, beschermt en goed grond en in je eigen lichaam laat zijn. Wat resulteert in een fijne nachtrust.

Tijdens de nacht verwerken we alle indrukken van de dag en staan we open voor energie die niet bij ons hoort. Deze "ruis" zorgt ervoor dat we onrustig slapen, regelmatig wakker worden of vervelend dromen. 

Uit eigen ervaring weet ik dat je door het gebruik van Bedtime Smudge dieper slaapt en uitgerust wakker wordt.

Ingrediënten: Lavendel, reden, Tolubalsem, Bergamot Reggio, Laurier en Salie. Remedies: Bescherming, Cleansing en Protection. Kristallen: Rookkwarts, Mangano calciet, Tijgeroog, Fluoriet, Spectroliet en zwarte Obsidiaan.

Prijs € 17,95 olie 10 ml

Slaap Zacht

Deze combinatie is heerlijk om te verdampen in de slaapkamer. Het zorgt voor een serene sfeer en je merkt dat je de rust vind om je over te geven aan de slaap 
Deze olie is ook fijn en ontspannen in een voetenbadje, in bad
met een basis badolie of om zelf een massage olie mee te maken en je voeten en onderbenen mee te masseren.

Ingrediënten: Roomse Kamille 10%, Mandarijn en Lavendel. 

Prijs € 17,95 olie 10 ml

Lavendel 

Lavendelolie geeft een fijne en frisse sfeer

en heeft een positieve invloed op de zenuwen en het zenuwstelsel, verdrijft slechte gedachten en is vooral bekend om haar gunstige werking bij het inslapen. 

Prijs € 11,95 10 ml

Calming 

De combinatie van verschillende oliën zorgen voor een diepe ontspanning en innerlijke rust.

Een fijne olie voor het slapen gaan

Ingrediënten: Lavendin, Melisse 10%, Anijs, Lavendel, Bergamot Reggio, Neroli 10% en Patchouli.

Prijs € 17,95 per flesje van 10 ml 

Hormoon balans 

Deze heerlijke en troostende geur van Geranium, Jasmijn, Grapefruit en Kamille kan je helpen om lekker te slapen en door te slapen en  ondersteunen bij het nachtelijk transpireren en bij prikkelbare gevoelens. Ook fijn om te gebruiken bij pubers waarbij de hormonen door het lijf schieten  

De olie wordt goed opgenomen via de voeten, bij voorkeur voor het slapen gaan. Lekker in een voetenbad of door een voetmassage (meng hiervoor een paar druppels door een basisolie). Maar ook in een diffuser is deze olie goed te gebruiken.
De olie kan zowel voor het slapen gaan als overdag worden gebruikt.

Ingrediënten: Geranium, Grapefruit, Jasmijn 10%, Bergamot Reggio, Kamille Roomse 10%

Prijs € 17,95 per flesje van 10 ml

Fijne Dromen

Soms kan je last hebben van nare en onrustige dromen. Je wordt badend in het zweet wakker en vervolgens blijf je erin hangen. Deze heerlijke geurfrequentie kan jou energetisch ondersteunen.

Deze compositie bestaat uit Scharlei, Kamille, Mandarijn en Sinaasappel. Vooral de Scharlei zal een grote steun zijn bij nachtmerries. De Kamille werkt rustgevend en ontspannend en de Mandarijn en Sinaasappel geven een blij en vredig gevoel.

De olie is heel geschikt om te gebruiken in een diffuser op de slaapkamer of lekker in een voetenbadje voor het slapen gaan

Ingrediënten: Roomse Kamille 10%, Sinaasappel, Scharlei, Mandarijn.

Prijs € 17,95 10 ml

Schaapje 14

Bij het 14de schaapje slaap je!

Schaapje 14 is een compositie die is bedoeld om de gedachten stroom die je wakker kan houden tot rust te brengen. Ze zet je met je energie in je onderbuik, in je centrum en haalt je daarom dus uit je hoofd. Ook schenkt de Moeder aarde die erin is verwerkt een gevoel van een warme omhelzing en veiligheid. Hierdoor val je makkelijker in slaap.

Gun jezelf voor het slapen gaan eens een heerlijk voetbad met Schaapje 14. Doe een schep Himalaya zout en een scheutje basis olie in een teiltje met warm water. Daaraan voeg je 5 tot 8 druppels Schaapje 14 toe. Ga lekker zitten met een fijn muziekje en een kopje thee.

Ingrediënten: Moeder aarde essence en Lavendel

Prijs € 17,95

Zonder Zorgen

Soms gebeuren er dingen in je leven die zorgen voor spanningen en angsten die je uit je slaap kunnen halen. 

Of je kan de slaap niet vatten of schrikt midden in de nacht wakker met een angstig gevoel. Gedachten nemen de overhand en de angst groeit. 

Om je te helpen met ontspannen is deze rijke geurfrequentie ontwikkeld. Ze werkt energetisch ontkrampend vooral in het hart gebied. De emoties en angsten worden op een zachte manier ondersteund.

Door een goede nachtrust kan je de uitdagingen van het leven beter aan en dat geef vertrouwen.  

Je kunt deze geurfrequentie ook overdag gebruiken.

Gebruik:

* Verdamp deze essence in een diffuser.

* Doe een paar druppels Zonder Zorgen essence in een beetje basis olie en masseer zachtjes je hartchakra. Maak een draaiende beweging met de klok mee. 

* Maak een voetbad met Himalaya zout, amandelolie en enkele druppels essence (dit kan ook in een groot bad).

* Draag het flesje bij je in je broekzak en ruik er een aantal keer per dag aan.

* Verwerk deze Essence in een massage olie en geef jezelf een voetmassage of ontvang/geef een lichaamsmassage. Gebruik maar enkele druppels per keer.

* Geef Reiki of een andere vorm van energiebehandeling. Doe een paar druppels in je handen tijdens een behandeling. Let op dat je de huid van de behandelde niet raakt i.v.m. mogelijke allergische reacties op de pure olie.

Ingrediënten: Neroli, Nardus, Sandelhout West, Bergamot Reggio en Roos.

Prijs olie € 17,95 

Moeder Aarde

Moeder Aarde olie is één van de best verkochte olien van De Groene Linde! Veel mensen zijn niet goed gegrond, wat veel ongemak kan geven in het dagelijks leven. Moeder Aarde etherische olie zet je terug in je basis, waardoor je je ontspannen en veilig voelt.

Als je niet gegrond bent kun je verschillende klachten ervaren:

 • Je kunt je onveilig en onrustig voelen
 • Je hebt last van angsten
 • Je energie stagneert en wordt niet afgevoerd wat kan leiden tot hoofdpijnen, niet goed kunnen concentreren/leren en vergeetachtigheid
 • Het lukt niet om die dingen vorm te geven waar je naar verlangt
 • Je hebt vaak te kampen met geldproblemen of problemen met andere basisbehoeften zoals werk en huisvesting
 • Je hebt lichamelijke klachten die te maken hebben met het eerste chakra
 • Slaapproblemen
 • Je leeft te veel in je hoofd
 • Ben je een dromer of een denker? Voel je je aan het einde van de dag uitgeput en leeggezogen dan zal Moeder Aarde je sterken in je energie.

Gebruik:

 • In een diffuser: Doe ca. 8 druppels olie in de diffuser en de ruimte vult zich met deze fijne geur.
 • Druppel 2 druppels op de Puur San Gouden Driehoek armband met lavakraal en je draagt de geur de hele dag bij je.
 • In bad: doe in een vol bad 1 kop Himalaya zout, evt een flinke scheut Basisolie en 15 tot 20 druppels Moeder Aarde olie.
 • Voetbadje: Vul een teiltje met warm water en voeg daar Himalaya zout en Moeder Aarde olie aan toe.
 • In een massageolie: neem 50 milliliter Basisolie (sesamolie of amandelolie) en voeg daar max. 15 druppels Moeder Aarde olie aan toe. Goed schudden en masseer hiermee de voeten en onderbenen of het hele lichaam

Ingrediënten: Bergamot, Rozemarijn, Benzoë, Patchoeli en Vetiver.

Prijs € 17,95