Lekker Slapen

Good Night 

Deze olie is speciaal gemaakt om beter te slapen als je last hebt van onrustige gedachten of moeite hebt om in slaap te komen.
Vooral tijdens een burn-out kun je last hebben van een onrustig gevoel en een druk hoofd, waardoor je moeilijk in slaap komt. Deze geurfrequentie zorgt ervoor dat je je beter kunt overgeven aan de slaap en meer in je lichaam zakt.
Ook als je geen burn-out hebt is dit een hele fijne olie om lekker mee in slaap te vallen.

Ingrediënten: Lavendel, Anijs, Mandarijn, Rozenhout, Ylang Ylang, Eucapyptus Radiata, Valeriaan, Melisse officinalis, Kamille Rooms. Kristallen: Versteend hout, Tijgerijzer, Heliotroop, Aragoniet, Kianiet. Remedies: Earthstar, Bescherming

Prijs € 16,95 olie 10 ml of spray 50 ml

Bedtime Smudge

Tijdens de nacht verwerken we alle indrukken van de dag en staan we open voor energie die niet bij ons hoort. Deze "ruis" zorgt ervoor dat we onrustig slapen, regelmatig wakker worden of vervelend dromen. Bedtime Smudge zorgt ervoor dat je diep slaapt en uitgerust wakker wordt.
De olie kan ook goed worden gebruikt voor kinderen die onrustig slapen. Doen dan een paar druppels in een diffuser, omdat het een krachtigere frequentie is.

Ingrediënten: Lavendel, reden, Tolubalsem, Bergamot Reggio, Laurier en Salie. Remedies: Bescherming, Cleansing en Protection. Kristallen: Rookkwarts, Mangano calciet, Tijgeroog, Fluoriet, Spectroliet en zwarte Obsidiaan.

Prijs € 16,95 olie 10 ml

Slaap Zacht

Slaap Zacht is een fijne olie voor het slapen gaan. Het is een zachte, frisse geur die geschikt is voor volwassenen en kinderen (vanaf 3 maanden).
Een heerlijke olie voor in een diffuser in de slaapkamer of 's avond in de woonkamer. De ingrediënten staan bekend om hun ontspannende werking en helpen je om makkelijker in slaap te vallen.
Deze olie is ook fijn en ontspannen in een voetenbadje.

Ingrediënten: Roomse Kamille 10%, Mandarijn en Lavendel. 

Prijs € 16,95 olie 10 ml

Lavendel 

Lavendelolie geeft een fijne en frisse sfeer en is goed te gebruiken bij spanningen, stress en slapeloosheid. Het ontspant de zenuwen en is een fijne olie om te gebruiken bij het inslapen.

Prijs € 11,95 10 ml

Calming 

Calming etherische olie zorgt voor een diepe ontspanning en innerlijke rust.

Een heerlijke olie voor het slapen gaan

Ingrediënten: Lavendin, Melisse 10%, Anijs, Lavendel, Bergamot Reggio, Neroli 10% en Patchouli.

Prijs € 16,95 per flesje van 10 ml 

Hormoon balans 

Een fijne olie om te gebruiken als je last hebt van hormonale klachten zoals overgangsklachten of PMS.
Ook pubers met hormoon schommelingen kunnen baat hebben bij deze olie.
De olie wordt goed opgenomen via de voeten, bij voorkeur voor het slapen gaan. Lekker in een voetenbad of door een voetmassage (meng hiervoor een paar druppels door een basisolie). Maar ook in een diffuser is deze olie goed te gebruiken.
De olie kan zowel voor het slapen gaan als overdag worden gebruikt om meer balans in de hormoonhouding te krijgen.

Ingrediënten: Geranium, Grapefruit, Jasmijn 10%, Bergamot Reggio, Kamille Roomse 10%

Prijs € 16,95 per flesje van 10 ml

Fijne Dromen

Bij iedereen die last heeft van onrustige nachten, bijvoorbeeld door nachtmerries, mag deze olie niet ontbreken op de slaapkamer.

De olie is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen.

In de fase van ongeveer 4 tot 7 jaar hebben kinderen vaak te maken met nachtmerries. Ze kunnen dan goed ondersteund worden door deze olie.

Fijne dromen bestaat uit de ingrediënten Scharlei, Kamille, Mandarijn en Sinaasappel. Met name de Scharlei is een grote steun voor kinderen met nachtmerries, Kamille werkt rustgevend en Mandarijn en Sinaasappel maken weer blij.

De olie is heel geschikt om te gebruiken in een diffuser op de slaapkamer of lekker in een voetenbadje voor het slapen gaan

Ingrediënten: Roomse Kamille 10%, Sinaasappel, Scharlei, Mandarijn.

Prijs € 16,95 10 ml

Schaapje 14

Schaapje 14 is een heerlijke olie voor het slapen gaan. Wanneer drukke gedachten je uit je slaap houden, kan deze olie je weer tot rust brengen.

De etherische oliën in Schaapje 14 zorgen ervoor dat je met je energie terug in je onderbuik komt. De geur haalt je uit je hoofd en brengt je terug naar jezelf.

Doordat er Moeder Aarde olie in verwerkt zit, voel je je warm en geborgen, waardoor je sneller en beter in slaap valt.

Gun jezelf voor het slapen gaan eens een heerlijk voetbad met Schaapje 14. Doe een schep Himalaya zout en een scheutje basis olie in een teiltje met warm water. Daaraan voeg je 5 tot 8 druppels Schaapje 14 toe. Ga lekker zitten met een fijn muziekje en een kopje thee.

Ook zeer geschikt voor onrustige en drukke kinderen die de slaap niet kunnen vatten, omdat ze nog met de dag bezig zijn.

Bij De Groene Linde zeggen ze... tel de schaapjes en bij het 14e schaapje slaap je!

Ingrediënten: Moeder aarde essence en Lavendel

Prijs € 16,95