Bescherming

Bescherming 

Bescherming olie en spray is speciaal voor kinderen en volwassenen die hun aura niet goed kunnen afsluiten voor energieën van buitenaf. De geur is warm en fris, maar de werking is sterker dan die van de HSP Protection.

Je kunt de werking zien als een soort paraplu. Deze olie slaat als een paraplu om je heen en houdt zo alle ruis en prikkels bij je weg.

Deze olie en spray zijn geschikt voor volwassenen en hooggevoelige kinderen.

Spray de auraspray boven je en om je heen en laat de nevel over je neer dalen. 

Tip! Ook voor het slapen gaan is deze olie heel geschikt. Door de bescherming heb je geen last van "ruis" tijdens het slapen. Erg goed voor volwassenen en kinderen die onrustige nachten hebben.  

Ingrediënten: Lavendel, Grove den, Geranium en Salie. 

Prijs olie en spray € 16,95

Aura Protect

Een fijne roller, die je makkelijk in je tas stopt, om je aura mee te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

De beste plek om te rollen is op de achterkant van je nek, je slapen en op je polsen. Ook kan je nog wat rollen op je borstbeen of je buik.

De energie van de geurfrequentie komt op deze manier in je aura terecht en zorgt ervoor dat je aura beschermt wordt.


Tip! Ook voor het slapen gaan is de roller heel geschikt. Door de bescherming heb je geen last van "ruis" tijdens het slapen. Erg fijn voor volwassenen en kinderen die onrustige nachten hebben. 

Ingrediënten: Jojoba olie, Lavendel, Den, Salie en Geranium. 

Prijs € 12,95


HSP Protection

Hooggevoelige of hoogsensitieve mensen zijn vaak gevoelig voor prikkels, emoties en energieën van buitenaf. op. Met de HSP Protection bescherm je jezelf hiertegen.

Je kunt de werking zien als een soort paraplu. Deze olie slaat als een paraplu om je heen en houdt zo alle ruis en prikkels bij je weg.

Deze spray is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor hooggevoelige kinderen.

Spray de auraspray boven je en om je heen en laat de nevel over je neer dalen. Ook fijn te gebruiken als roomspray om ruimtes rustig te houden. Goed om in slaapkamers te gebruiken, vooral die van kinderen.

Ingrediënten: Laurier, Citroen, Lavendel, Jeneverbes bes, Pinie, Rozemarijn.

Prijs € 16,95 spray 50 ml, roller € 12,95

HSP proefsetje

Ben jij hoog sensitief en ervaar je veel prikkels van buitenaf?

Dan zijn dit drie fijne geurfrequenties die jou hierbij kunnen ondersteunen
Door jezelf op energetisch gebied te "reinigen", "gronden" en "beschermen" ga je makkelijker om met energieën van buitenaf.

In deze set zitten 3 sprays van 10 ml.

  • Cleansing spray maakt je aura schoon en wast alle indrukken van de dag van je af.
  • Grounding spray helpt je beter te gronden en met je energie naar beneden te gaan.
  • Protection spray beschermt je voor energieën die niet van jou zijn.

Prijs € 15,95 per setje

High Immune

High immune bevat een mix van etherische oliën die een anti-virale en desinfecterende werking hebben. Het is een fijne olie om te gebruiken als je grieperig of verkouden bent.

Ingrediënten:
Rozemarijn, Tijm, Eucalyptus en Tea Tree

Gebruik:
Verdampen in de ruimte: De makkelijkste manier om deze olie toe te passen is verdampen in de ruimte, in een diffuser of aroma brander. Dit werkt twee kanten op; als je ziek bent werken de oliën versterkend en daarnaast wordt de omgeving beschermd zodat zij niet of minder snel ziek worden.

Stomen: Door te stomen met High Immune zorg je voor een heerlijk verfrissend gevoel en komen je holtes weer open te staan. Maak een kom heet water, doe daar 3 druppels High Immune in en ga daar met je hoofd boven hangen. Doe een handdoek over je hoofd heen om de stoom op te vangen.

Insmeren: Maak een mengsel van een basis olie; bijvoorbeeld Amandel olie en wrijf daar je borst en bovenrug mee in. Je kunt ook een beetje onder je voeten smeren.

Een voetbad: Maak een lekker warm voetenbadje met een paar druppels olie. Voeg daar evt wat amandelolie of Himalaya zout aan toe.

Geursteen of wattenschijfje: Doe een paar druppels op een houten aroma cilinder of wattenschijfje en leg dit bij je hoofd als je naar bed gaat.

Prijs € 12,95

Moeder Aarde

Dit is de één van de best verkochte oliën van De Groene Linde!

Wanneer je niet goed gegrond bent, kun je verschillende klachten en ongemakken ervaren. Deze fijne olie zet je terug in je basis, waardoor je je ontspannen en veilig voelt.

Niet goed gegrond zijn kan zich op verschillende manieren uiten:

  • je kan je onveilig en onrustig voelen
  • last hebben van angsten
  • slecht slapen
  • te veel in je hoofd zitten
  • aan het einde van de dag uitgeput en leeggezogen voelen
  • Last hebben van hoofdpijn, concentratieproblemen of vergeetachtigheid. Dit komt doordat de energie stagneert en niet goed wordt afgevoerd.

Moeder Aarde zorgt ervoor dat je beter gegrond bent en je meer ontspannen en veilig voelt. Een heerlijke olie om te gebruiken in de diffuser, in bad, een voetenbadje of als massageolie.

Prijs € 16,95

Clean Energy 

Een fijne spray om iedere ruimte in je huis, kantoor of praktijk energetisch mee te reinigen en te ontdoen van oude of negatieve energieën. 

Daarnaast kun je met de Clean Energy je aura en kristallen reinigen.

Ingrediënten: Jeneverbes-Bes, Salie, Rozemarijn, Latschenkiefer en Siberische Den. Op basis van natuurlijke Alcohol 96%. 

Prijs € 18,95