Goede zin

Good Mood, Good Vibes

Het zonnetje in een flesje. 

Heb jij ook zo'n last van mood swings?

Vooral in de wintermaanden als het lang donker is kan je last hebben van die sombere gevoelens.

Zoals je weet hebben etherische olie een positief effect op onze gemoedstoestand en met dit gegeven is deze heerlijke fris-zoete geurfrequentie ontwikkeld.

Deze geur kalmeert je en heeft door het vele citrus fruit een opbeurende werking. De Patchouli zet je op de grond ,zodat de opgebouwde spanning goed kan worden afgevoerd naar de aarde. Bergamot ontkrampt  je hart chakra en en geeft je weer lucht.

Deze handgemaakte Geurfrequentie is niet alleen geschikt als je je niet lekker voelt in de winter, maar kun je altijd gebruiken wanneer je last hebt van sombere momenten. 

Gebruik:

Spray: De aura spray kan om je heen worden gesprayd, maar is ook fijn om te gebruiken als roomspray. Even snel een lekkere opfrisser door je huis. 

De spray komt in een lekkere grote fles van 100 ml.

Olie: Verdamp de etherische olie in een diffuser of aromabrander.

Voetenbadje: Maak met de olie een lekker voetenbadje als je wat zonnestralen kunt gebruiken. Voeg aan een teil warm water 2 flinke scheppen Himalayazout toe, evt. een scheutje basisolie en 5 to 8 druppels Good Mood Good Vibes toe. Ga lekker zitten, met je voeten in het water en geniet van de weldadige ontspanning en de warme geuren van citrusfruit.

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Mandarijn, Sinaasappel, Patchouli, Citroen en Harsingar. 

Prijs spray 100 ml € 18,95 olie € 16,95

(Deze frequentie verdwijnt uit mijn assortiment, nog 1 set op voorraad)

Sinaasappel

Van de geur van deze olie word je meteen vrolijk. Sinaasappelolie creëert een warme en aangename sfeer in huis.

Deze olie schenkt je vreugde en vitaliteit, verwarmt en neemt angst voor het nieuwe weg. Een fijne olie om vooroordelen mee op te ruimen en een ruim hart te hebben voor iedereen. Door de frisse en aromatische geur is de olie ook erg geliefd bij kinderen.

Gebruik sinaasappel olie in je diffuser. Ook fijn om te combineren met lavendelolie voor extra ontspanning

Prijs € 8,95 10 ml

Mandarijn

Mandarijn zorgt voor een fijne en positieve sfeer, voor ontspanning en ondersteunt je om beter te slapen.

Deze frisse en zoete geur werkt ontspannend, maakt vrolijk en brengt je in contact met het kind in jezelf. Mandarijn olie is een warme en vrolijke olie die je de zonnige kant van het leven laat zien en je weer laat lachen.

Het is ook een hele fijne olie voor (kleine) kinderen. De olie werkt ontspannend en is fijn te gebruiken in een diffuser op de slaapkamer. Het zorgt voor een betere nachtrust en is een goede ondersteuning bij bedplassen.

Daarnaast stilt deze olie krampen en sterkt de maag. Ook te gebruiken bij slaap- en spijsverteringsstoornissen. De olie kan dan worden gemengd met een basisolie en op de maagstreek worden aangebracht.

Prijs € 8,95 10 ml

Bergamot Reggio

Een frisse geur die ontspannend en opwekkend werkt. De olie is ook te gebruiken voor diverse huidklachten.

Psychisch: Bergamot olie werkt ontspannend en geeft mentale kracht. Als je uit balans bent, geeft Bergamot olie je kracht om de stabiliteit weer terug te vinden. Deze olie laat je de zonnige kanten van het leven weer zien. Je hartchakra opent zich wanneer deze door verdriet is gesloten. Bij vermoeidheid werkt de olie opwekkend en opbeurend.

Lichamelijk: Bergamot olie werkt desinfecterend en antiviraal. Het werkt onder andere goed tegen het herpeszoster virus, het virus dat een koortslip veroorzaakt. Wanneer je last hebt van eczeem, steenpuisten, littekens of slecht helende wonden is bergamot een fijne olie om je te ondersteunen.

Let op! Bergamot is een citrus olie en zeer fotosensibel, wat inhoud dat het pigment in de huid sterk reageert zodra het in de zon komt. Hierdoor ontstaan er pigmentvlekken die niet meer weg gaan. Het kan zelfs verbranding veroorzaken.

Wanneer je deze olie op de huid wil gebruiken is het altijd verstandig dit eerst voorzichtig te testen. Deze olie kan bij overgevoeligheid huidirritatie veroorzaken.

Prijs € 11,95

Rainbow shower

Alle kleuren om je heen!

Deze heerlijke spray heeft echt een heel bijzonder effect. Je voelt bijna letterlijk de kleuren om je heen. Deze spray geeft rust en warmte en maakt vrolijk.

 Het is ook een hele mooie spray om te gebruiken tijdens meditatie of yoga.

Deze blend is een ware "kleuren explosie" en is eigenlijk voor iedereen en op ieder moment van de dag een fijne opkikker. 

Als je jezelf 'donker en vies' voelt, omdat je in een negatieve omgeving bent geweest. Of als je woorden hebt gehad met je partner of kinderen. 

Een ruimte is ook heel goed op te beuren met deze geurfrequentie. Het voelt geborgen en veilig en je bent snel weer goed gehumeurd.

Ingrediënten Bergamot, Bloedsinaasappel, Chempaka, Citroen, Frangipani, Geranium, Kamfer, Koriander, Lavendel, Lavendin, Limoen, Mandarijn, Mirte, Neroli, Palmarosa, Petitgrain, Pompelmoes, Rozemarijn, Rozenhout, Sinaasappel, Tuberoos en Zilverspar.

Prijs € 16,95


De Gouden Driehoek

Deze olie zorgt voor een heerlijke aangename geur in huis en zorgt voor een positieve en fijne sfeer.

Het is de bekendste combinatie van drie kristallen, Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts en de geurfrequentie bestaat dan ook uit drie gelijke delen.

Amethist neutraliseert stress, spanning en negatieve energie. Bergkristal brengt positiviteit en energie. Rozenkwarts geeft een veilig en vertrouwd gevoel.

Een heerlijke olie die harmonie en balans geeft aan iedere ruimte.

Prijs € 16,95 olie 10 ml of spray 50 ml