HSP

HSP Protection spray

Hooggevoelige of hoogsensitieve mensen zijn vaak gevoelig voor prikkels, emoties en energieën van buitenaf. op. Met de HSP Protection bescherm je jezelf hiertegen.

Je kunt de werking zien als een soort paraplu. Deze olie slaat als een paraplu om je heen en houdt zo alle ruis en prikkels bij je weg.

Deze spray is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor hooggevoelige kinderen.

Spray de auraspray boven je en om je heen en laat de nevel over je neer dalen. Ook fijn te gebruiken als roomspray om ruimtes rustig te houden. Goed om in slaapkamers te gebruiken, vooral die van kinderen.

Ingrediënten: Laurier, Citroen, Lavendel, Jeneverbes bes, Pinie, Rozemarijn.

Prijs € 16,95 spray 50 ml

HSP Cleansing spray

Hooggevoelige of hoogsensitieve mensen zijn vaak gevoelig voor prikkels, emoties en energieën van buitenaf. Hierdoor zet jouw eigen energie zich vast en reageer je op negatieve emoties die niet van jou zijn. Doordat je (vaak onbewust) zoveel prikkels oppikt gedurende de dag, kan dit je veel energie kosten.

Deze spray maakt je aura schoon en wast alle indrukken van de dag van je af. Alle emoties en energieën die niet van jou zijn worden losgekoppeld

Ingrediënten: Grove Den, Zilverspar, Nardus, Hysop, Roos 10%, Lavendin, Citroenmunt, Dille, Geranium.

Prijs € 16,95 spray 50 ml

HSP Grounding spray

Goed gegrond zijn is heel belangrijk, maar voor veel hooggevoelige of hoogsensitieve mensen is dit lastig.

Wanneer je niet goed gegrond bent, kun je diverse klachten krijgen. Je voelt je onrustig, zit veel in je hoofd en kunt last krijgen van slaapproblemen. Met HSP Grounding zorg je er voor dat je beter gegrond wordt. Je staat met beide benen op de grond, waardoor je meer vertrouwen in jezelf en de ander krijgt en beter in je vel komt te zitten. 

Ingrediënten: Marjolein, Eikenmos, Benzoë, Arve Den, Palmarosa, Kardamom, Petitgrain, Roos, Atlasceder, Tijm, Lavendel, Patchouli, Tangerin

Prijs € 16,95 spray 50 ml

HSP proefsetje

Ben jij hoog sensitief en ervaar je veel prikkels van buitenaf?

Dan zijn dit drie fijne geurfrequenties die jou hierbij kunnen ondersteunen
Door jezelf op energetisch gebied te "reinigen", "gronden" en "beschermen" ga je makkelijker om met energieën van buitenaf.

In deze set zitten 3 sprays van 10 ml.

  • Cleansing spray maakt je aura schoon en wast alle indrukken van de dag van je af.
  • Grounding spray helpt je beter te gronden en met je energie naar beneden te gaan.
  • Protection spray beschermt je voor energieën die niet van jou zijn.

Prijs € 15,95  per setje

HSP Pull in

Om rust te brengen. Zowel geestelijk als lichamelijk.

Als je hoogsensitief bent heb je vaak drukke gedachten, gebrek aan focus en onrust in je lichaam. Je bent gevoelig voor prikkels en pikt veel ruis op. Hierdoor raak je veel energie kwijt.

HSP Pull Inn geeft een gevoel van geborgen zijn, je blijft beter bij jezelf en de indrukken van je omgeving komen niet zomaar bij je binnen.

Wanneer je deze geurfrequentie ook voor het slapen gaan gebruikt, slaap je dieper en ontspannen.

HSP Pull Inn is ook heel geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar die heel veel last hebben van prikkels. Spray Pull in om ze heen als ze naar naar school gaan. Ze hebben hierdoor veel minder last van de indrukken om zich heen.

Ingrediënten: Ylang ylang, Bergamot Reggio, Patchouli, Tolubalsem, Geranium, Latschenkiefer, Benzoë en Kaneel

Prijs € 16,95 olie 10 ml of spray 50 ml