Kinderarmbanden

Amethist: geeft zowel kalmerende energie als vertrouwen in het leven van je kindje. Bovendien helpt de kalmerende aard van de steen jouw kindje om rustig te slapen, wat zijn of haar emotionele en fysieke leven zal versterken.

Barnsteen: heeft een verzachtende werking voor baby's bij het doorkomen van tandjes. Deze baby/peuter sieraden zijn per kraal geknoopt om te voorkomen dat de losse steentjes ingeslikt kunnen worden wanneer het sieraad breekt. Barnsteen werkt reinigend en beschermend. De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt balans in het lichaam en helpt negatieve emoties en emotionele en fysieke pijn verminderen. Het maakt vrolijk, stabiel en weerbaar en geeft zelfvertrouwen. Barnsteen geeft een steuntje in de rug als het even wat minder gaat en kan ook ondersteunend werken bij stress. Zet negatieve energie om in positieve energie en maakt vrolijk. Let op: Laat je kindje het armbandje of de ketting alleen dragen onder toezicht (dus niet tijdens het 's slapen). Het armbandje is ook te gebruiken als enkelbandje.

Bergkristal: heeft een mooie pure en zuivere energie. De steen geeft kinderen energie bij vermoeidheid en stabiliseert energie bij hyperactiviteit. Bergkristal kan kinderen helpen om overgenomen energie te reinigen en zorgt ervoor dat hun eigen energie bij ze blijft. Verder helpt dit kristal om in actie komen en het geeft kracht en zelfvertrouwen. De helderheid van Bergkristal helpt je kind om helder na te denken en heeft een positief effect op de concentratie.

Goudsteen is synthetisch glas met ingesloten koper-deeltjes wat een glinsterend effect geeft met een mooie werking. Goudsteen geeft kracht en energie Goudsteen Blauw: geeft balans en brengt levensvreugde. Het is een goede steen voor gevoelige kinderen. Deze steen ondersteunt kinderen bij grote veranderingen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe school, een nieuw broertje of zusje of een verhuizing. Goudsteen Bruin: stimuleert de creativiteit van hoog gevoelige kinderen. Het helpt ze balans te vinden.

Opaliet: is één van de populairste kinderstenen. Het is een bijzondere steen die door mensenhanden wordt gemaakt en een fijne en krachtige werking heeft op kinderen in het bijzonder. Opaliet helpt kinderen om rustig te worden, blijheid te ervaren en zorgeloos door het leven te gaan.

Rozenkwarts: zorgt ervoor dat kinderen zich openstellen voor hun gevoelens en expressiever worden. De warme energie van de steen zorgt ervoor dat je kind onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf en anderen heeft. De steen trekt harmonieuze vriendschappelijke relaties aan en bevordert zelfliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma's, bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

Alle edelstenen kinderarmbandjes zijn nu in de aanbieding van € 9,95 voor € 4,95

Opaliet € 9,95 (uitverkocht!)

Goudsteen bruin € 9,95

Goudsteen blauw € 9,95 (uitverkocht!)

Amethist € 9,95

Bergkristal € 9,95

Rozenkwarts € 9,95

Barnsteen elastisch € 9,95  

Barnsteen armband en ketting 

Barnsteen heeft een verzachtende werking voor baby's bij het doorkomen van tandjes.

Deze baby/peuter sieraden zijn per kraal geknoopt om te voorkomen dat de losse steentjes ingeslikt kunnen worden mocht de armband breken.

Prijs armband  van € 9,95 voor € 5,95 / Ketting van € 16,95 voor € 9,95

Puur San Gouden Driehoek met lavakraal €17,95 

Puur San Gouden Driehoek mini van € 12,95 voor € 9,95