Kinderarmbanden

Amethist: geeft zowel kalmerende energie als vertrouwen in het leven van je kindje. Bovendien helpt de kalmerende aard van de steen jouw kindje om rustig te slapen, wat zijn of haar emotionele en fysieke leven zal versterken.

Barnsteen: heeft een verzachtende werking voor baby's bij het doorkomen van tandjes. Deze baby/peuter sieraden zijn per kraal geknoopt om te voorkomen dat de losse steentjes ingeslikt kunnen worden wanneer het sieraad breekt. Barnsteen werkt reinigend en beschermend. De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt balans in het lichaam en helpt negatieve emoties en emotionele en fysieke pijn verminderen. Het maakt vrolijk, stabiel en weerbaar en geeft zelfvertrouwen. Barnsteen geeft een steuntje in de rug als het even wat minder gaat en kan ook ondersteunend werken bij stress. Zet negatieve energie om in positieve energie en maakt vrolijk. Let op: Laat je kindje het armbandje of de ketting alleen dragen onder toezicht (dus niet tijdens het 's slapen). Het armbandje is ook te gebruiken als enkelbandje.

Bergkristal: heeft een mooie pure en zuivere energie. De steen geeft kinderen energie bij vermoeidheid en stabiliseert energie bij hyperactiviteit. Bergkristal kan kinderen helpen om overgenomen energie te reinigen en zorgt ervoor dat hun eigen energie bij ze blijft. Verder helpt dit kristal om in actie komen en het geeft kracht en zelfvertrouwen. De helderheid van Bergkristal helpt je kind om helder na te denken en heeft een positief effect op de concentratie.

Rozenkwarts: zorgt ervoor dat kinderen zich openstellen voor hun gevoelens en expressiever worden. De warme energie van de steen zorgt ervoor dat je kind onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf en anderen heeft. De steen trekt harmonieuze vriendschappelijke relaties aan en bevordert zelfliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma's, bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

Amethist € 9,95

Bergkristal € 9,95

Rozenkwarts € 9,95

Barnsteen armband en ketting

Barnsteen heeft een verzachtende werking voor baby's bij het doorkomen van tandjes.

Deze baby/peuter sieraden zijn per kraal geknoopt om te voorkomen dat de losse steentjes ingeslikt kunnen worden mocht de armband breken.

Prijs armband € 9,95 / Ketting van € 16,95