Maak samen met je kindje een anti-monsterspray!

14-01-2023

Het is erg leuk om samen met je kindje creatief bezig te zijn met etherische oliën. Maak bijvoorbeeld zelf een roomspray! 

Veel kindjes hebben moeite om in slaap te komen omdat ze denken dat er vervelende monsters in hun slaapkamer zitten, onder het bed, in de kast, achter de deur of achter de gordijnen. Ik heb hiervoor de enorm populaire monsterspray van De Groene Linde in mijn assortiment. 

 Maar het is ook erg leuk om samen met je kindje een monsterspray te maken, zodat hij of zij voor het slapen gaan de monsters zelf weg kan sprayen en rustig en ontspannen kan gaan slapen.

Laat de magie van essentiële olie je hierbij een handje helpen. Met behulp van deze oliën kan je zelf een fijne anti monsterspray maken.

𝘉𝘦𝘯𝘰𝘥𝘪𝘨𝘥𝘩𝘦𝘥𝘦𝘯:

♡ een sprayflesje

♡ afgekookt water

♡ Lavendel etherische olie

♡ Kamille etherische olie

♡ Mandarijn etherische olie

♡ Sinaasappel etherische olie

Afhankelijk van de grootte van het sprayflesje gebruik je ca. 5 á 10 druppels olie per geur. Je kunt 1 of meerdere oliën samen gebruiken, net wat je lekker vindt. Deze oliën zorgen ervoor dat de angst minder wordt, geven ontspanning en een rustig en positief gevoel.

Vul het sprayflesje met water en de etherische oliën en schud deze goed door elkaar. Doe dit ook altijd voor gebruik. Laat je kindje daarna zelf een mooie tekening maken die je op het flesje plakt.

Voor het slapen gaan kan je kindje deze heerlijke geurende en rustgevende spray op alle plekken spuiten waar monsters zich kunnen verstoppen om het monster-vrij te maken.

Het is wel goed om er altijd bij te zeggen dat je kindje niet bang hoeft te zijn voor monsters. Want, monsters bestaan natuurlijk niet echt, maar voor de zekerheid en geruststelling spuiten we wel nog wat anti-monstersspray in de slaapkamer om lekker te slapen.

Ik raad deze spray aan voor kindjes vanaf 2 jaar!