Happy Home

Summer & Joy

Met deze vrolijke geur haal je meteen de zon en zomer in huis. Een vrolijk makende blend die je kunt verdampen als je behoefte hebt aan een beetje zon en vrolijkheid. 

Verdamp de blend in een diffuser, maak er een lekker voetbad met Himalaya zout van of laat je masseren met deze heerlijke vrolijke geur!

IngrediëntenPetitgrain, Citroen, Lavendel en Bergamot Reggio.

Prijs € 13,95 

Relax & Cozy

Lekker cocoonen op de bank, heerlijk ontspannen na een drukke dag. Relax and Cozy is zo zoet en diep dat je je kunt laven in rust, ontspanning en gezelligheid. Laat die zucht van verlichting en laat de afgelopen dag van je af glijden. Je bent nu lekker thuis en geniet van je welverdiende rustmoment.

Deze Happy Home Blend is een super geur om lekker mee in bad te gaan of je mee te laten masseren!

Happy Home Blends, voor ieder moment de juiste geur!

Happy home Blends zijn heerlijke geuren die speciaal zijn ontwikkeld o.a. om te verdampen in huis. (Op je werk kan natuurlijk ook!).

Gebruik de blends in een elektrische diffuser of een aromabrander. Daarnaast kun je van de 100% natuurlijke Blends heerlijke producten maken. Denk aan een massage olie, of een voetbad.

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Jasmijn en Vanille.

Prijs € 13,95

Zen & Silence 

Deze fijne olie uit de Happy Home lijn geeft een ontspannen gevoel en helpt je de rust en stilte te vinden in jezelf.
Een mystieke geur die ook heel goed kan worden gebruikt tijdens yoga of meditatie.

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Kardamom, Rozemarijn, Tolubalsem en Hoblad. 

Prijs € 13,95

Sleep and Dream

Dit is de Blend die je kiest als je goed en diep wilt slapen. Er zitten verschillende natuurzuivere etherische oliën in die er voor zorgen dat je 'uit je hoofd gaat' en 'naar je buik zakt'. Hier zit je basis en ervaar je veiligheid, nu kun je je overgeven aan slaap. Je slaapt dieper en rustiger en je wordt uitgerust wakker.

Verdamp voor het slapen gaan in de huiskamer of als je naar bed gaat op je slaapkamer. Maak evt. een voetbadje of een flesje massage olie klaar met een aantal druppels Sleep and Dream. Masseer hiermee je voeten, benen en onderrug.

IngrediëntenLavendin Ardèche, Bergamot, Rozemarijn, Ylang Ylang, Mandarijn, Benzoë en Tolubalsem. 

Slaap Lekker!

Prijs € 13,95