Edelstenen die ondersteuning kunnen bieden tijdens de periode rondom de volle maan

07-09-2022

Elke volle maan kan je verder helpen in je proces en brengt haar eigen energie met zich mee. De ene volle maan werkt bijvoorbeeld meer op onverwerkte emoties en de andere weer op het doel in je leven. Daardoor kun je de ene maand ook meer uit balans zijn dan de andere. Je kunt symptomen ervaren als hoofdpijn, onrustig slapen, vermoeidheid, griepachtige klachten, duizeligheid, prikkelbaar en emotionele gevoelens. Naast de fijne Power of the Moon oliën zijn er ook een aantal edelstenen die je in deze periode kunnen ondersteunen.

𝗔𝗺𝗲𝘁𝗵𝗶𝘀𝘁

Deze mooi steen reinigt en brengt rust en is vooral fijn als je 's nachts niet goed kunt slapen of veel droomt de dagen rondom de volle maan.

𝗖𝗮𝗿𝗻𝗲𝗼𝗼𝗹

Deze vurige rode edelsteen is verbonden met het element vuur en geeft je energie en kracht. Fijn als je wat extra motivatie kunt gebruiken. Deze steen geeft moed en positiviteit. Als je teveel van jezelf weggeeft of je grenzen moeilijk kunt aangeven is het een fijne steen om bij je te dragen. Carneool vergroot je zelfvertrouwen en innerlijk vuur.

𝗟𝗲𝗽𝗶𝗱𝗼𝗹𝗶𝗲𝘁

De edelsteen van vrolijkheid en innerlijke balans. Het is de steen die je leert dat je van niemand afhankelijk hoeft te zijn en van je eigen kracht uit mag gaan.

𝗠𝗮𝗮𝗻𝘀𝘁𝗲𝗲𝗻

Deze fijne edelsteen brengt rust bij elke volle maan en helpt je contact te maken met je eigen intuïtie en het vertrouwen daarin.

𝗥𝗼𝘇𝗲𝗻𝗸𝘄𝗮𝗿𝘁𝘀

De steen van de liefde en zelfliefde. Als je lief voor jezelf bent, dan kun je emoties die los komen bij de energie van de volle maan beter aan. 

 𝗭𝘄𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗧𝗼𝗲𝗿𝗺𝗮𝗹𝗶𝗷𝗻

Een sterke beschermende steen die je helpt je gronding te verstevigen en negatieve energie die versterkt wordt door de volle maan beter af te voeren.