En meer

Nag Champa Superhit

Deze wierook heeft zijn zacht zoete aroma te danken aan de gele Nag Champa bloem van de tropische Champac boom en heeft een heerlijke lichte frisse geur. Deze geur is heel geschikt voor ontspanning en meditatie.

Satya White Sage - witte salie

Witte salie is een van de meest bekende wierookgeuren. Deze frisse geur geeft een warm gevoel in huis en is een fijne toevoeging bij het mediteren.
De Nag Champa wieroken zijn van een hele goede kwaliteit. Ze zijn met de hand gerold en vervaardigd uit natuurlijke kruiden en bloemen. Eén stokje brandt ongeveer 1 uur.

Prijs € 1,75 per doosje van 15 gram 


Witte Salie Smudge Stick

Salie verjaagt negatieve energieën, gedachtes en emoties en heeft daarnaast een beschermende werking en een kalmerende invloed, waardoor ons hart geopend zal worden.

Ben je gevoelig voor energieën in je omgeving en wil je de harmonie graag herstellen? Dan is een reiniging met witte salie misschien iets voor jou! Steek de smudge stick aan, wacht tot de "vlam" erop komt en blaas deze uit. Verspreid de rook voorzichtig door de ruimte en zorg voor een goede ventilatie door ramen te openen, zodat de rook goed weg kan. Als je klaar bent doof je de smudge stick door deze voorzichtig draaiend uit te drukken in een schaal evt gevuld met zand.
Let op! Denk om vonken en adem de rook niet in! Gebruik geen salie bij kinderen, huisdieren, zwangerschap of mensen met luchtweg/longaandoeningen!

Prijs € 6,95 per stuk 

Himalaya zout roze grof

Dit mooie Himalayazout is gewonnen in Pakistan en de puurste vorm van mineraalzout uit 250 miljoen jaar oude bergen. Het is volkomen zuiver, zonder enige verontreiniging en bevat alle 84 elementen die ook in het menselijk lichaam voorkomen.

Dit zout is lekker voor in bad, in een voetenbad of om mee te scrubben. Himalayazout vitaliseert en brengt de pH-waarde van de huid in balans. Heerlijk met een paar druppels Lavendel Etherische olie.

Prijs € 4,50 300 gram