En meer

LED lampjes met schroeffitting

Deze lampjes passen in alle zoutlampen en zoutsteen nachtlampjes.

LED lampjes verbruiken minder energie, zijn sterker, hebben een langere levensduur en zijn beter voor het milieu.

Een LED lampje wordt niet zo warm als een gloeilampje, maar een zoutlamp met LED verlichting heeft nog steeds een positieve werking op de omgeving en gezondheid. Himalaya zoutlampen trekken namelijk vochtmoleculen uit de lucht en dit heeft een luchtzuiverende functie. 

Prijs € 5,00Witte Salie Smudge Stick

Salie verjaagt negatieve energieën, gedachtes en emoties en heeft daarnaast een beschermende werking en een kalmerende invloed, waardoor ons hart geopend zal worden.

Ben je gevoelig voor energieën in je omgeving en wil je de harmonie graag herstellen? Dan is een reiniging met witte salie misschien iets voor jou! Steek de smudge stick aan, wacht tot de "vlam" erop komt en blaas deze uit. Verspreid de rook voorzichtig door de ruimte en zorg voor een goede ventilatie door ramen te openen, zodat de rook goed weg kan. Als je klaar bent doof je de smudge stick door deze voorzichtig draaiend uit te drukken in een schaal evt gevuld met zand.
Let op! Denk om vonken en adem de rook niet in! Gebruik geen salie bij kinderen, huisdieren, zwangerschap of mensen met luchtweg/longaandoeningen!

Prijs € 6,95 per stuk 

Himalaya zout roze grof

Dit mooie Himalayazout is gewonnen in Pakistan en de puurste vorm van mineraalzout uit 250 miljoen jaar oude bergen. Het is volkomen zuiver, zonder enige verontreiniging en bevat alle 84 elementen die ook in het menselijk lichaam voorkomen.

Dit zout is lekker voor in bad, in een voetenbad of om mee te scrubben. Himalayazout vitaliseert en brengt de pH-waarde van de huid in balans. Heerlijk met een paar druppels Lavendel Etherische olie.

Prijs € 4,50 300 gram